Yaz Sayısı | Editörden

Hissine hasret kaldığımız cemre, kelimelerimize düşmüşken Mart kapıdan baktırmıştı bizlere. Kapının ötesindeki ışığı görünce güneşin bir gün bizim için doğacağına inandık. Haziran oldu, yaz başladı ve biz çiçek açan dallarımıza daha çok sarıldık.

Üzerimize doğan güneş bizi yaksa da biliyorduk ki gölgede duranın gölgesi olmaz. Güneş taraf değiştirdiğinde açıkta kalan kalemler, Darağacı Sanat’ın sayfalarına ayraç oldu. Birlikte nice mevsimler yaşamayı, çoğunluğun değil, iyi olanın peşinden giderek kağıtları altında denk hale getirmeyi hedefliyoruz. Kelimelerimiz parmak uçlarınıza dokundukça hislerimiz hissedilir olacak.

Bu sayı, ipini koparanın yazdığı değil, iplerini kendi elinde tutan ve sanatı dikteden üstün sayan özgün ruhların yaza coşkusu.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.